Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Voorwaarden subsidieregeling praktijkleren

/
/
/
6 Views

Als uw organisatie een praktijk- of werkleerplaats aanbiedt en voor de subsidieregeling praktijkleren in aanmerking wil komen, moet u aan een aantal administratieve en praktische voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden verschillen per onderwijscategorie. Deze checklist helpt u om te controleren of u aan alle voorwaarden voldoet om optimaal te profiteren van de tegemoetkoming in de kosten voor de begeleiding van scholieren en studenten.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :