Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Klopt uw crisisplan nog?

/
/
/
266 Views

Een organisatie heeft vaak ooit een crisisplan opgesteld, en dat ligt nu in de kast. Door de coronacrisis vragen veel organisaties zich af of hun crisisplan nog wel effectief is. Of zij willen een nieuw plan maken.

Om een goed beeld te hebben wat er in een crisisplan moet staan, en hoe u er voor zorgt dat uw onderneming dóórgaat tijdens de crisis, kunt u dit formulier invullen. U kunt met deze tool bepalen of u alle facetten heeft meegenomen in uw crisisplan, zoals de risico’s en de impact, maar ook de communicatie.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :