Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Voorwaarden voor aanvragen SLIM-subsidie

/
/
/
287 Views

Voor loopbaanontwikkeling van werknemers is in het midden- en kleinbedrijf vaak onvoldoende tijd en geld. De subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb (SLIM) is speciaal gericht op het stimuleren hiervan binnen het mkb.

Aan het aanvragen van subsidie onder de SLIM-regeling is een flink rijtje eisen verbonden en de aanvraagtermijn is beperkt. Met behulp van deze checklist kunt u nagaan of uw organisatie klaar is voor de aanvraag.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :