Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

50 arbeidsongevallen belicht in boek • Aannemervak

/
/
/
547 Views

Het aantal ernstige arbeidsongevallen is de afgelopen vijf jaar met 22 procent gestegen. Reden voor oudarbeidsinspecteur Ehsan Kermani om het boek ’50 arbeidsongevallen’ samen te stellen. Met daarin 50 leerzame onderzoeksresultaten van arbeidsongevallen. Om lessen uit te trekken.

Onder de 7 miljoen werkende Nederlanders vinden jaarlijks zo’n 200.000 bedrijfsongevallen plaats. Dat leidde bij 93.000 werknemers tot een verzuim van vier dagen of langer. Jaarlijks zijn er 50 tot 70 arbeidsongevallen met dodelijke afloop te betreuren. En Nederland wordt er niet veiliger op. In 2019 noteerde de Inspectie SZW maar liefst 4474 meldingsplichtige ongevallen. Ongevallen die hebben geleid tot de dood, blijvend letsel of ziekenhuisopname. Dat is 22 procent meer dan in 2014.

Read More

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :