Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Meer kennis bij het werken met gevaarlijke stoffen

/
/
/
1047 Views

Bedrijven investeren nog steeds te weinig in de kennis over het veilig werken met gevaarlijke stoffen. Inspectie SZW inspecteerde vanaf 2018 66 relatief grote en complexe bedrijven en bij 56 daarvan werden één of meerdere overtredingen aangetroffen van de onderwerpen die horen bij het 4-stappenmodel blootstelling gevaarlijke stoffen.

De staatssecretaris heeft aangegeven dat het toezicht op gevaarlijke stoffen geïntensiveerd zal worden. Er wordt extra geld beschikbaar gesteld voor een dedicated team gespecialiseerde inspecteurs voor het toezicht. Het team zal de komende tijd verder worden uitgebreid. Het team zal zich richten op verschillende aspecten m.b.t. het werken met gevaarlijke stoffen. Zo zal er onder meer aandacht zijn voor onderwijs en instructies. Het is raadzaam om uw medewerkers aantoonbaar opgeleid te hebben. Dit kan aan de hand van een Basiskennis gevaarlijke stoffen cursus. Deze cursus kan zowel in company www.pgs15-cursus.nl als ook individueel in de vorm van een E-learning gevolgd worden.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :