Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Goed opgeleid met een cursus interne auditor

/
/
/
1018 Views

Het is raadzaam in de functie van auditor goed opgeleid te zijn. Als auditor heb je meestal geen verantwoordelijkheid binnen het gebied waarover de audit wordt gehouden of ontbreekt de specifieke kennis. Dan komt het des te meer aan op de skills van de interne auditor. Goed opgeleid hoort daarbij en dat kan nu via een E-learning cursus.

De auditor heeft als taak systematisch en volgens een vastgelegde procedure de audit uit te voeren. Een audit wordt uitgevoerd volgens aan vaste planning en vaak via een vaste checklist om zeker te stellen dat alle aspecten aan de orde zijn geweest. De audit wordt primair uitgevoerd om verbeteren te realiseren.

De auditor heeft skills die hij nodig heeft om de audit tot een goed einde te brengen. Zo is hij of zij goed in het luisteren. Het is daarbij zijn of haar taak informatie te verzamelen en op objectieve en onbevooroordeelde wijze de audit uit te voeren.

Het resultaat van de audit wordt meestal vastgelegd in een auditrapport, welke verstrekt wordt aan de geauditeerde of aan de opdrachtgever.

Wil je opgeleid worden. Volg dan de E-learning cursus interne auditor.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :