Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Blussen brand voor bhv soms op tweede plaats – Rendement.nl”bedrijfshulpverlening”

/
/
/
1277 Views

Het motto van de bhv is niet voor niets ‘veiligheid eerst’. De bhv’er slaat eerst alarm en brengt personen in veiligheid. Het blussen van branden laat hij beter over aan de professionele hulpverleners.

Bij bedrijfshulpverlening (bhv) denken mensen vaak als eerste aan het blussen van branden. Begrijpelijk, maar de bhv is er vooral om de impact en gevolgen van brand zo veel mogelijk te beperken. Als er een brandmelding is, moet de bhv’er een inschatting maken van de situatie. Gaat het om een beginnende brand of  is er al sprake van een uitslaande brand? Aan de hand van die eerste inschatting maakt een bhv’er de keuze of hij eerst moet ontruimen of dat de brand zeer

eenvoudig te blussen is. De nadruk ligt echter op het in veiligheid brengen van zichzelf en de mensen om hem heen. Alleen als de brand nog klein en eenvoudig beheersbaar is, kan de bhv’er die bestrijden.

Rendement.nlRead More

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :