Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Psyche van de mens en vluchten

/
/
/
1247 Views

Wat gebeurt er als een magazijnmedewerker met zijn heftrucklepels een gat in een vat giftige stof prikt? Dan zijn er twee verschillende reacties mogelijk: de medewerker bevriest of loopt weg. De “vecht of vlucht” -reactie is waarschijnlijk wel onze bekendste uitdrukking van ons overlevingsinstinct. Deze reactieset wordt geactiveerd wanneer wij een situatie als een bedreiging voor ons bestaan ​​zien. Hij krijgt een dosis adrenaline, de hartslag neemt toe, de bloedstroom wordt naar essentiële delen van het lichaam geleid en hij ervaart meer kracht en uithoudingsvermogen. Hoewel onze vecht-of-vluchtreactie als homo sapiens de afgelopen 200.000 jaar goed werkte lijken we hem nu enigszins kwijt te zijn. Reden genoeg om dit in het kader van de opslag van gevaarlijke stoffen eens onder de loep te nemen in de cursus Preventiemedewerker.

Lees verder:  https://e-learning-preventiemedewerker.nl/2020/10/24/psyche-van-de-mens-en-vluchten/

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :