Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Alternatieven voor gegaste ruimten met minder schadelijke stoffen

/
/
/
746 Views

Of het nu gaat om een gegaste container of een besloten ruimte waarin een schadelijk of zelfs dodelijk gas hangt, het betreden ervan brengt grote risico’s met zich mee. Er zijn echter stoffen die hetzelfde doen maar wel minder (zeker niet onschadelijk) gevaarlijk zijn, maar let wel op alle mitsen en maren.

Waterstofperoxidedamp (H2 O2 ) (van 30–35% waterstofperoxide)
Waterstofperoxide (H202 ) is een breedspectrum antimicrobieel ontsmettingsmiddel dat wordt geproduceerd uit een oplossing van vloeibaar H202 en water in generatoren die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. De damp kan worden gegenereerd in een ‘condenserend’ of een ‘niet-condenserend’ proces. Bij het condenseren geeft het gas een hoge concentratie vloeibaar waterstofperoxide op oppervlakken, terwijl bij het niet condenseren het waterstofperoxide niet condenseert. Bij aerosoltoepassingen (verneveling/verneveling) is het ontsmettingsmiddel meestal in een lagere concentratie (5% tot 6%) dan bij op damp gebaseerde technologieën.

Lees verder: https://www.awareness-gegaste-containers.nl/2022/07/31/687/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :