Oh Snap!

Please turnoff your ad blocking mode for viewing your site content

Hit enter after type your search item

Dag van de BHV wijst op noodzaak bedrijfshulpverlening

/
/
/
1330 Views

Op maandag 2 november is het de landelijke Dag van de BHV. BHV lijkt misschien in deze coronatijden niet zo zinvol, omdat veel werknemers thuiswerken. Maar er zijn veel sectoren waar werknemers alleen hun werk kunnen doen op locatie. Denk aan de zorg of de industrie. Daar moet dus ook nu een goed functionerende BHV aanwezig zijn. En zelfs op kantoren die voor driekwart leeg zijn, is het op z’n minst belangrijk dat er goede instructies zijn en dat er een goed plan beschikbaar is. Want juist een medewerker die helemaal alleen op kantoor is, moet weten hoe hij iemand kan alarmeren. Hij zal maar vallen of onwel worden. Dus ook voor bijna lege kantoren moet preventief een coronaproof plan opgesteld worden.

Rendement.nlRead More

,
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :